Provitaal Beat Corona Workout 26-30

??Deel 26??“Provitaal beat Corona home work-out” Niet alleen wij als volwassenen moeten fit blijven. Ook hebben wij als ouders de taak om de kinderen bezig te houden. Dit kan op vele manieren. Wij als fysiotherapie praktijk verkiezen actieve activiteiten altijd boven passieve activiteiten.Het belangrijkste aspect is om een uitdagende activiteit te kiezen, het liefst een activiteit die uitgevoerd kan worden in tweetallen of met meerdere kinderen. Denk wil om social distancing!Vandaag stond “swinging the ball” op het programma.✅ Take care of your familyDeel dit bericht en TAG je maatje!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Vrijdag 10 april 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Niet alleen wij als volwassenen moeten fit blijven. Ook hebben wij als ouders de taak om de kinderen bezig te houden. Dit kan op vele manieren.
Wij als fysiotherapie praktijk verkiezen actieve activiteiten altijd boven passieve activiteiten.
Het belangrijkste aspect is om een uitdagende activiteit te kiezen, het liefst een activiteit die uitgevoerd kan worden in tweetallen of met meerdere kinderen. Denk wil om social distancing!
Vandaag stond “swinging the ball” op het programma.
✅ Take care of your family

??take care??

??Deel 17??“Provitaal beat Corona home work-out” ?ZEER EFFECTIEVE WORKOUT VOOR DE KUITEN!?✅ BUNNY HUP’s?Deel dit bericht en TAG je maatje!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Zaterdag 11 april 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
?ZEER EFFECTIEVE WORKOUT VOOR DE KUITEN!?
✅ BUNNY HUP’s?

??take care??
“Provitaal beat Corona home work-out”
✅ Fijne paasdagen

??take care??

??Deel 19??“Provitaal beat Corona home work-out” Vandaag delen wij met jullie een functional trainingssessie. Deze trainingssessie is gebaseerd op onze CorePower Program waar wij mee werken.Binnen het CorePower Program wordt er bewogen in alle bewegingsvlakken waardoor het gehele lichaam aangepakt wordt.FEEL BETTER, LOOK BETTER & PERFORM BETTER??Volledig functional trainingssessie??✅ 30min functional trainenDeel dit bericht en TAG je maatje!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Maandag 13 april 2020
Provitaal beat Corona home work-out”
Vandaag delen wij met jullie een functional trainingssessie. Deze trainingssessie is gebaseerd op onze CorePower Program waar wij mee werken.
Binnen het CorePower Program wordt er bewogen in alle bewegingsvlakken waardoor het gehele lichaam aangepakt wordt.
FEEL BETTER, LOOK BETTER & PERFORM BETTER
??Volledig functional trainingssessie??
✅ 30min functional trainen

??take care??

??Deel 20??“Provitaal beat Corona home work-out” WIJ MISSEN JULLIE!Daarom een kort maar krachtige boodschap.✅ Samen sterk ?? Deel dit bericht en TAG je maatje!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Dinsdag 14 april 2020
Provitaal beat Corona home work-out”
WIJ MISSEN JULLIE!
Daarom een kort maar krachtige boodschap.
✅ Samen sterk ??

??take care??