Gratis sportspreekuur Provitaal Fysiotherapie Meeden

Gratis sportspreekuur

Een van de vervelendste dingen voor een sporter is een blessure. Een snelle en deskundige beoordeling is dan ook van groot belang. In feite maakt het niet uit op welk niveau u sport, u wilt zo snel mogelijk weer kunnen bewegen en presteren.

Daarom kunnen sporters terecht op het sportspreekuur, gehouden door onze fysiotherapeuten Menno Bouter en Ton Alberts.

gratis-sportspreekuur-02_CT_Provitaal-Fysiotherapie-Meeden
gratis-sportspreekuur-01_CT_Provitaal-Fysiotherapie-Meeden

Voor wie is het bedoeld?

Het sportspreekuur is bedoeld voor alle sporters, dus zowel wedstrijd-, recreatieve- als jeugdsporters kunnen bij ons terecht. In aanmerking voor het sportspreekuur komen sporters met klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten, dit kan zowel voor acute als langer bestaande klachten.

Ook kun je als ‘sporter’ bij ons terecht met klachten die niet ontstaan zijn tijdens het sporten, maar wel het sporten beperken of onmogelijk maken. Wij analyseren het probleem, geven u advies en er kan eventueel een nader onderzoek volgen. Is verdere behandeling noodzakelijk, dan kunnen we in overleg met u een afspraak maken bij de juiste behandelaar. Tevens richten we ons niet alleen op het snelle herstel, maar ook op preventie. Hierbij wordt bekeken hoe we blessures in de toekomst eventueel kunnen voorkomen (hetgeen zeker relevant is, als er sprake is van een zich herhalende blessure).

Wilt u gaan beginnen met sporten?

Ook komt het nogal eens voor dat mensen graag zouden willen gaan bewegen of sporten, maar dit niet durven vanwege klachten, eerder doorgemaakte ziektes of omdat ze nog nooit gesport hebben. In dit geval kan het nuttig zijn om advies in te winnen. Bijvoorbeeld als je je afvraagt of de sport waarvoor je belangstelling hebt, ook de juiste keuze is.

Tevens kan het aanvangsniveau zeer bepalend zijn bij het uitoefenen van de sport en de mate waaraan plezier beleefd wordt.

gratis-sportspreekuur-03_CT_Provitaal-Fysiotherapie-Meeden
gratis-sportspreekuur-04_CT_Provitaal-Fysiotherapie-Meeden

Vergoedingen en wanneer

Het spreekuur zelf is gratis, maar mocht er een vervolgbehandeling nodig zijn, dan wordt deze vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Wanneer?

Elke woensdag van 17.20-18.10 uur. Zeker zijn van een plekje? Meld je dan even aan, dit kan telefonisch, via onderstaand formulier of via de mail: ton.alberts@provitaal.nl

Afspraakformulier sportspreekuur:

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken voor ons gratis sportspreekuur?