Provitaal Beat Corona Workout 21-25

“Provitaal beat Corona home work-out”
Full body trainen? Gebruik een schommel!
Vandaag een fotocollage van een fullbody training
Vandaag ben ik uitgedaagd om tussen een schommel door te springen om vervolgens op te drukken en dat een x aantal keer te herhalen.
Om veiligheidsredenen heb ik hiervoor gepast.
Wel laat ik je zien welke oefeningen je ‘veilig’ kan uitvoeren!
✅ Trainen met een schommel

??take care??
“Provitaal beat Corona home work-out”
Niet alleen is ‘sportief’ actief bezig zijn van belang om de weerstand te verhogen, rust is minstens zo belangrijk. Zonder rust geen progressie!
MAAK BEWUSTE KEUZES, OOK QUA VOEDING!
✅ Rustdag

??take care??

??Deel XXIII??“Provitaal beat Corona home work-out” Niet alleen wij zijn in deze bizarre periode ‘creatief actief’ bezig om fit en gezond te blijven, ook onze patiënten denken in oplossingen.Onze patiënt Bas Lingbeek (zwemmer en waterpoloër) heeft het zwembad ‘nu al’ opgezet, een wetsuit aangeschaft en is begonnen met trainen om fit te blijven. Op de vraag hoe hij op dit idee is gekomen zegt Bas: “Tsjah, wat moet je anders nu alle zwembaden gesloten zijn”. Hij vervolgt zijn antwoord (met een rilling): “lekker weer dat wel, maar warm is het water zeer zeker niet!Fijn om onze patiënten zo creatief, gemotiveerd en gedreven te zien, ga zo door! ??Ben JIJ ook gedreven en gemotiveerd om fit te blijven en heb JIJ dit op een creatieve wijze opgelost? Dan vragen wij om dit te delen in de opmerking hieronder. ✅ Wees creatief en laat ons dat zien!Vergeet niet je maatje te taggen en deze pagina te delen!??take care??(Bericht is geplaatst na toestemming patiënt)

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Dinsdag 7 april 2020
Provitaal beat Corona home work-out”
Niet alleen wij zijn in deze bizarre periode ‘creatief actief’ bezig om fit en gezond te blijven, ook onze patiënten denken in oplossingen.
Onze patiënt Bas Lingbeek (zwemmer en waterpoloër) heeft het zwembad ‘nu al’ opgezet, een wetsuit aangeschaft en is begonnen met trainen om fit te blijven. Op de vraag hoe hij op dit idee is gekomen zegt Bas: “Tsjah, wat moet je anders nu alle zwembaden gesloten zijn”. Hij vervolgt zijn antwoord (met een rilling): “lekker weer dat wel, maar warm is het water zeer zeker niet!
Fijn om onze patiënten zo creatief, gemotiveerd en gedreven te zien, ga zo door! ??

??take care??
(Bericht is geplaatst na toestemming patiënt)
“Provitaal beat Corona home work-out”
Geen zin in een gekke intensieve workout? Pak dan eens gewoon de fiets.
Bij het fietsen op zo’n 16-20km/h verbrand je al gauw 500kcal per uur! Niet gek toch?

??take care??
“Provitaal beat Corona home work-out”
Full body trainen? Gebruik een keukentrapje!
Vandaag een fotocollage van een full body training waar de start positie is weergegeven en waarna een opbouw in moeilijkheidsgraad is te zien. Welk plaatje past bij jou?
✅ Trainen met een keukentrapje!
✅ Kies JOUW eigen niveau!

??take care??