Dry Needling

Dry needling behandelingen

Waarom wilt u zich laten behandelen met Dry needling door één van de fysiotherapeuten van Provitaal Fysiotherapie Meeden? Mogelijk heeft u inmiddels al gehoord of gelezen over de snelle pijn vermindering en betere spierfunctie na het behandelen van myofasciale triggerpoints met behulp van een speciale dunne (acupunctuur) naald?

Verminderen van spierpijn

Heeft u klachten van pijn in de spieren, stijve spieren en mogelijk spierverkortingen en kunt u daardoor uw activiteiten niet op uw normale niveau uitvoeren? Wordt u ook vooral vaak in rust, na activiteit en bij relatieve overbelasting geplaagd door deze spierpijn?

Natuurlijk wilt u graag van deze vervelend pijnlijke en beperkende pijn in de spieren af om vervolgens zonder pijn, beperkingen en zonder er bij na te hoeven denken alle uw activiteiten hervatten en niet gehinderd door pijn te kunnen slapen. Vrijwel alle fysiotherapeuten bij Provitaal zijn geschoold en bedreven in het toepassen van Dry needling. U zult ervaren hoe snel pijn en spierstijfheid kan afnemen door de triggerpoints op te heffen.

Meer weten over Dry needling?
Folder Dry needling

 

Provitaal-Fysiotherapie-Meeden/therapieën/dry-needling-Alieke-Hummel

Wilt u een afspraak maken voor dry needling?