Over Provitaal Fysiotherapie Meeden

Een begrip in de wijde omgeving

Provitaal Fysiotherapie Meeden is in 1990 opgericht door Bé Schmaal en sinds april 2018 is het een maatschap met drie leden te weten Bé Schmaal, Alieke Hummel en Anne Marieke Panneman-Boiten.

Onze fysiotherapiepraktijk is een begrip in Meeden en in de wijde omstreken. Vooral vanwege de deskundige therapeuten, maar ook vanwege onze prettige sfeer binnen de praktijk.

Allerbeste behandelmethoden

Bij Provitaal Fysiotherapie Meeden vindt u specialisaties als manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en orthomoleculaire therapie. We werken met 6 gespecialiseerde fysiotherapeuten en een orthomoleculaire therapeute. De praktijk wordt ondersteund door onze praktijksecretaresse Angelique Gankema. Bekijk ons aanbod van therapieën »

Uitstekende samenwerking

Onze therapeuten volgen regelmatig na- en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste onderzoeks- en behandelmethodes. Daarbij werkt het hele team nauw met elkaar samen, om elke patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Mochten wij u niet verder kunnen helpen, dan kunnen wij u doorverwijzen naar andere specialisten. We hebben goede contacten met diverse disciplines binnen onze regio. Zo kunnen wij u adviseren en begeleiden ten aanzien van het consulteren van de podotherapeut, ergotherapeut, andere fysiotherapeutische specialisaties, mental coach, psycholoog, voedingsdeskundige of andere behandelaars.

Netwerken

Provitaal is lid van het schoudernetwerk en het MS-netwerk. Deze netwerken hebben als doel het verbeteren van de zorg en het zoeken naar oplossingen door het verrichten van wetenschappelijk onderzoek voor mensen met deze specifieke klachten.

Verwijzing nodig?

Hoewel voor fysiotherapie meestal geen verwijzing meer nodig is, blijft de huisarts de spil in de eerstelijns gezondheidszorg. In het geval er voor uw behandeling aanvullende informatie noodzakelijk is neemt uw behandelend therapeut contact op met uw huisarts of specialist.

Uitgebreid werkgebied

Wij zijn gevestigd in Meeden, maar ons werkgebied beslaat een groot deel van de provincie Groningen. Van de stad Groningen tot aan de Duitse grens. Veel van onze patiënten komen uit Veendam, Muntendam, Heiligerlee, Westerlee, Winschoten, Pekela’s en Hoogezand.

koffiepauze-met-collega's-Provitaal-Fysiotherapie-Meeden

Het team van Provitaal Fysiotherapie in de koffiepauze.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.