Provitaal Beat Corona Workout 11-15

??Deel XI??“Provitaal beat Corona home work-out” Niet alleen is ‘sportief’ actief bezig zijn van belang om de…

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Donderdag 26 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Niet alleen is ‘sportief’ actief bezig zijn van belang om de weerstand te verhogen, rust is minstens zo belangrijk. Zonder rust geen progressie!
MAAK BEWUSTE KEUZES, OOK QUA VOEDING!
✅ Rustdag

??take care??

??Deel XII??“Provitaal beat Corona home work-out”Zelfs wanneer de fysiopraktijk gesloten is waardoor er niet getraind kan worden worden, pakken de begeleiders van het Thomashuis te Muntendam alle inspiratie bij elkaar om de bewoners een fysieke home workout aan te bieden!Respect en goed werk dames en heren??Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen wordt ook zeer goed opgepakt door het Thomashuis.✅ Trainen met verstandelijke beperkingThomashuis bied mensen met een verstandelijke beperking een veilige omgeving waarin iedere bewoner de zorg ,aandacht en warmte krijgt die hij of zij nodig heeft. Thomashuis is kortom een plek waar mensen samenleven en waar persoonlijkaandacht voor de bewoners centraal staat. Dit allemaal binnen zijn of haar mogelijkheden en dromen.Vergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! Laat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Vrijdag 27 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Zelfs wanneer de fysiopraktijk gesloten is waardoor er niet getraind kan worden worden, pakken de begeleiders van het Thomashuis te Muntendam alle inspiratie bij elkaar om de bewoners een fysieke home workout aan te bieden!
Respect en goed werk dames en heren??
Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen wordt ook zeer goed opgepakt door het Thomashuis.
✅ Trainen met verstandelijke beperking
Thomashuis bied mensen met een verstandelijke beperking een veilige omgeving waarin iedere bewoner de zorg ,aandacht en warmte krijgt die hij of zij nodig heeft. Thomashuis is kortom een plek waar mensen samenleven en waar persoonlijk
aandacht voor de bewoners centraal staat. Dit allemaal binnen zijn of haar mogelijkheden en dromen.

??take care??
“Provitaal beat Corona home work-out”
Full body trainen? Gebruik een dynaband!
Vandaag een fotocollage van een borsttraining met weerstand. De grote borstspier (m. Pectoralis Major) is opgesplitst in drie delen, namelijk de:
pars clavicularis, pars sternocostalis en pars abdominalis. Deze delen kunnen specifiek benaderd worden door puur de uitgangspositie en uitvoering aan te passen.
✅ Trainen met dynaband/ weerstand band/ oude fietsband!

??take care??

??Deel XIV??“Provitaal beat Corona home work-out”Conditie en functioneel trainen? Maak gebruik van een speedfootlader.Vandaag een conditie en functioneel home workout middels loopladder en pylonnen. Gebruik tegels als een loopladder of gebruik stoepkrijt om vakjes of stippen te maken.✅ Conditie en functioneel trainenLaat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Zondag 29 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Conditie en functioneel trainen? Maak gebruik van een speedfootlader.
Vandaag een conditie en functioneel home workout middels loopladder en pylonnen. Gebruik tegels als een loopladder of gebruik stoepkrijt om vakjes of stippen te maken.
✅ Conditie en functioneel trainen

??take care??

??Deel XV??“Provitaal beat Corona home work-out”De buikspieren speels trainen? Dat kan! Check de video!✅ Buikspier Basketbal ? Deel en like onze Facebookpagina en tag je maatje! ??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Maandag 30 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
De buikspieren speels trainen? Dat kan! Check de video!
✅ Buikspier Basketbal ?

??take care??