Provitaal Beat Corona Workout 6-10

??Deel VI??“Provitaal beat Corona home work-out” De eerste (thuiswerk)week zit erop! Vandaag is het zaterdag, dat…

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Zaterdag 21 maart 2020

“Provitaal beat Corona home work-out”
De eerste (thuiswerk)week zit erop! Vandaag is het zaterdag, dat betekent dat het weekend is. Vaak staat deze avond bekend als: “spelletjes avond”.
Bij deze een sportieve variant op het welbekende bordspel Ganzenbord, genaamd: “de Provitaal beat Corona ganzenbord”!
Kopieer, print of teken het bord uit en speel met je gezin dit zeer actieve spel!
Ook nu is het van belang om social distancing na te blijven streven! Let op de afgesproken afstand van zo’n 1.5meter.
✅ Samen is leuker!

??Deel VII??“Provitaal beat Corona home work-out” Vandaag is het zondag, een dag na de “Provitaal beat Corona ganzenbord”, maar ook een dag die doorgaans bekend staat als een relax dag. Een dag om samen met het gezin een lekkere wandeling te maken. (Blijf om de social distancing denken)Een wandeling alleen is al een super workout, echter zou je tijdens een wandeling oefeningen kunnen toevoegen om spieren specifieker en effectiever te trainen. Check hiervoor deze ‘familie wandel workout’ ✅ Overal en altijd trainen!Vergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! ??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Zondag 22 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Vandaag is het zondag, een dag na de “Provitaal beat Corona ganzenbord”, maar ook een dag die doorgaans bekend staat als een relax dag. Een dag om samen met het gezin een lekkere wandeling te maken. (Blijf om de social distancing denken)
Een wandeling alleen is al een super workout, echter zou je tijdens een wandeling oefeningen kunnen toevoegen om spieren specifieker en effectiever te trainen.
Check hiervoor deze ‘familie wandel workout’
✅ Overal en altijd trainen!

??Deel VIII??“Provitaal beat Corona home work-out” Deze 8e deel van de “Provitaal beat Corona home work-out” bestaat uit 9 oefeningen die je in de huiskamer kunt uitvoeren. Mocht je een drukke dag achter de rug hebben, dan is dit de ideale trainingssessie om samen met je partner of kind deze training te volbrengen.Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ Walking the weights✅ Rowing the weights✅ Squat the weights✅ Goodmorning the weights✅ Rowing two hands the weights✅ Russian twist the weights✅ Biceps curl the weights✅ Leg raise the weights✅ Crunches the weightsVergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! Laat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Maandag 23 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Deze 8e deel van de “Provitaal beat Corona home work-out” bestaat uit 9 oefeningen die je in de huiskamer kunt uitvoeren. Mocht je een drukke dag achter de rug hebben, dan is dit de ideale trainingssessie om samen met je partner of kind deze training te volbrengen.
Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.
✅ Walking the weights
✅ Rowing the weights
✅ Squat the weights
✅ Goodmorning the weights
✅ Rowing two hands the weights
✅ Russian twist the weights
✅ Biceps curl the weights
✅ Leg raise the weights
✅ Crunches the weights

??take care??

??Deel IX??“Provitaal beat Corona home work-out” Dag 9 staat in het teken van bewegen voor kinderen. Dit doen we middels een super uitdagend en efficiënte workout, namelijk: ‘APENKOOI’Deze home workout is overal, op elk tijdstip en in welke vorm jij wilt, thuis uit te voeren! Ideaal om je kinderen uit te dagen. Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ ApenkooiVergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! Laat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Dinsdag 24 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Dag 9 staat in het teken van bewegen voor kinderen. Dit doen we middels een super uitdagend en efficiënte workout, namelijk: ‘APENKOOI’
Deze home workout is overal, op elk tijdstip en in welke vorm jij wilt, thuis uit te voeren! Ideaal om je kinderen uit te dagen.
Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.
✅ Apenkooi

??take care??

??Deel X??“Provitaal beat Corona home work-out” Dag 10De eerste tien dagen van de “Provitaal beat Corona home workout” zitten er inmiddels op. Dit eerste traject willen wij afsluiten met een leuke en uitdagende multimedia oefening. Download de ?HomeCourt? app en doe mee!Deze home workout is super tof en sensationeel om met je kids uit te voeren!Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ Ball control / dribble workoutVergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! Laat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Woensdag 25 maart 2020
“Provitaal beat Corona home work-out”
Dag 10
De eerste tien dagen van de “Provitaal beat Corona home workout” zitten er inmiddels op. Dit eerste traject willen wij afsluiten met een leuke en uitdagende multimedia oefening.
Download de ?HomeCourt? app en doe mee!
Deze home workout is super tof en sensationeel om met je kids uit te voeren!
Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.
✅ Ball control / dribble workout

??take care??