Corona update: de praktijk is tot nader orde gesloten

Beste patiënten en cliënten,

Door het coronavirus en de nieuwste adviezen van het RIVM en het kabinet zijn wij genoodzaakt om tot nader order onze deuren te sluiten voor patiënten. Wij blijven via de telefoon, website en mail bereikbaar.

We kunnen de minimale afstand van 1,5 meter niet waarmaken, waardoor we uw en onze gezondheid in gevaar kunnen brengen. Uit voortschrijdend inzicht blijkt dat al heeft u geen klachten u anderen wel kunt besmetten en wij daardoor ook weer anderen. Daarom zullen wij momenteel geen patiënten behandelen in de praktijk of bij u thuis.                                                 De afspraken die nog staan, worden geannuleerd.

Alleen in geval van acute klachten mogen wij, op voorschrift van de huisarts en met inachtneming van de voorgeschreven beschermende maatregelen, nog behandelen.

We blijven wel bereikbaar voor telefonische consulten. Op die manier kunnen wij u zoveel mogelijk helpen met oefeningen, tips en adviezen. 

Op onze Facebook en Instagram komen dagelijks filmpjes te staan met allerlei oefeningen die u thuis kunt doen. Zo kunt u, ook al bent u thuis gebonden, toch nog in conditie blijven. 

Wij wensen u veel gezondheid toe voor u en uw naasten,

Team Provitaal Fysiotherapie Meeden