Spoedbehandelingen mogelijk bij mensen die werken in de Vitale functies

Meeden, 17 maart 2020

Geachte patiënten,

In verband met Corona hadden wij dinsdag 17 maart 2020 spoedberaad en hebben wij als team Provitaal Fysiotherapie Meeden gehoor gegeven aan het dringende verzoek van het kabinet en RIVM. In de bijlage ziet u onze berichtgeving op de website.

Gisteren is er een advies c.q. richtlijn gekomen van het KNGF. Daarin wordt gesproken over noodzakelijke fysiotherapeutische zorg, die tevens ontlastend is voor huisartsen en ziekenhuizen.

In deze tijd van crisis en hectiek en het zoveel mogelijk willen vermijden van direct contact, is het definiëren van deze noodzaak niet altijd makkelijk of duidelijk.

Wij zijn gesloten voor reguliere fysiotherapie en oefentherapie, maar in relatie tot de huisartsen en kijkend naar de berichtgeving van het KNGF zullen wij u ten dienst zijn, wanneer u in een acute situatie denkt fysiotherapie nodig te hebben. Wij zullen dan op uw aanwijzingen contact met u opnemen en advies en begeleiding geven en bij noodzaak eventueel behandeling. Ook hier volgen nog richtlijnen van het KNGF.

Bereikbaarheid:
– op werkdagen van 8.00-12.00 zijn wij telefonisch bereikbaar op (0598) 61 31 72.
            onze secretaresse en een fysiotherapeut zijn dan aanwezig.

U kunt eventueel aangeven welke fysiotherapeut en/of specialisatie u nodig denkt te hebben.

Tot zover onze berichtgeving. Gezonde groeten en sterkte met alles.


Team Provitaal Fysiotherapie Meeden