Provitaal Beat Corona Workout 1-5

??NEDERLAND OP SLOT?????Doe nu mee met de “Provitaal beats Corona home work-out”??Deze work-out bestaat uit een warming-up en 7 oefeningen die thuis in de huiskamer, zonder gebruik van materiaal, uitgevoerd kunnen worden!Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ Warming-up✅ Squat✅ Lunge✅ Plank✅ Push up✅ Buikspieren ✅ Bearcrawl✅ Balans en ?Boom?Vergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Maandag 16 maart 2020

??NEDERLAND OP SLOT?????Doe nu mee met de “Provitaal beat Corona home work-out”??DAG IIOok deze work-out bestaat uit 7 oefeningen die tijdens het tuinieren en/of klussen uitgevoerd kan worden! De uitvoering van de oefeningen kan met elk gewenst apparaat of materiaal. Hierbij kun je denken aan een bladblazer, veger, hoge drukreiniger, planken of middels flessen water.Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ Squat to blow✅ Side raise and spray✅ Step up and spray✅ Squat, balance and shoulder press✅ Lunge and sweep✅ Biceps curl and spray ✅ Incline bench press and spray the carVergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Dinsdag 17 maart 2020

??Deel III??“Provitaal beat Corona home work-out” Ook deze work-out bestaat uit 7 oefeningen die in je woonomgeving uitgevoerd kan worden. De uitvoering van de oefeningen kan met elk gewenst apparaat of materiaal. Hierbij kun je denken aan een trap, plankjes/ latjes, loungebank en/of een stoepje.Het advies van het RIVM en van ons als Provitaal Fysiotherapie Meeden om in een veilige omgeving actief bezig te zijn en zo de weerstand te verhogen, kan ook middels deze work-out goed worden nagestreefd.✅ Monkey bar✅ Chin up✅ Triceps dips ✅ Incline push up✅ Buikspieren✅ Bridge✅ BEAT CORONA ?BAM?Vergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! Laat ook zien hoe creatief jullie zijn en post een foto of video van JOUW work-out!??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Woensdag 18 maart 2020

??Deel IV??“Provitaal beat Corona home work-out” Niet alleen is ‘sportief’ actief bezig zijn van belang om de weerstand te verhogen, rust is minstens zo belangrijk. Zonder rust geen progressie! Dit fenomeen heet: ‘supercompensatie ‘. Supercompensatie is dat het lichaam na een trainingsimpuls, altijd de neiging heeft om zich te herstellen boven het oorspronkelijk beginniveau van voor de activiteit. De trainingsprikkel zal boven een bepaald niveau moeten liggen om het gewenste effect te krijg. Afhankelijk van het trainingsniveau kan dit variëren van 48-96uur.MAAK BEWUSTE KEUZES, OOK QUA VOEDING!?✅ RESTVergeet niet je maatje te taggen en deel deze pagina! ??take care??

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Donderdag 19 maart 2020

Geplaatst door Provitaal Fysiotherapie Meeden op Vrijdag 20 maart 2020