UITNODIGING GRATIS BOOTCAMP-DIP-BOOTCAMPRUN!!

Wil jij dippen in natuurwater? Nu ben je nog verslaafd aan 20 graden Celsius of warmer. Ga maar na: in de winter zet je de verwarming aan, douche je warm en als je naar buiten gaat doe je een dikke winterjas aan om je te wapenen tegen de kou. Zonde. Want door te trainen met kou doe je jezelf een groot plezier.

𝑊𝑎𝑡 𝑑𝑜𝑒 𝑗𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑖𝑒𝑠? 𝐽𝑒 𝑔𝑎𝑎𝑡 𝘩𝑒𝑡 𝑘𝑜𝑢𝑑𝑒 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑢𝑟𝑤𝑎𝑡𝑒𝑟 𝑖𝑛, 𝑤𝑖𝑗 𝑛𝑜𝑒𝑚𝑒𝑛 𝘩𝑒𝑡 𝑑𝑖𝑝𝑝𝑒𝑛! We starten met een ademhalingsoefening, als deze eenmaal onder controle is, ga je het water in. Probeer controle te houden over je ademhaling, focus op het verlengen van de uitademing en blijf vervolgens 2-3 minuten in het koude water.

𝘏𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯? Nee, zondag 27 februari organiseren wij een bootcamp – dip – bootcamprun die voor iedereen uitvoerbaar is, ongeacht je conditie. Lukt het zondag niet? Dan kun je altijd op de site van sportrusten.nl de plonskaart bekijken, er is altijd wel iemand in de buurt om samen mee te dippen.

𝙎𝙘𝙝𝙧𝙞𝙟𝙛 𝙟𝙚𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙙𝙞𝙥-𝙢𝙖𝙖𝙩𝙟𝙚 𝙞𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙗𝙞𝙟𝙯𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚 ‘𝙜𝙧𝙖𝙩𝙞𝙨’ 𝙚𝙣 ‘𝙘𝙤𝙤𝙡𝙚’ 𝙙𝙞𝙥- 𝙚𝙧𝙫𝙖𝙧𝙞𝙣𝙜! ton.alberts@provitaal.nl 0598-613172