Medische trainingstherapie, verantwoord bewegen voor iedereen!

M

Medische TrainingsTherapie (MTT) is revalidatietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut. MTT heeft als doel de belastbaarheid van het lichaam te vergroten. U moet hierbij denken aan verbetering van uw conditie, uw spierkracht, uw balans en coördinatie. Vaak wordt medische trainingstherapie ingezet ter preventie of als vervolg op de één op één behandeling. Er wordt aandacht besteed aan individuele klachten en doelen. 

Ook als u niet onder behandeling bent geweest, kunt u zich komen inschrijven om medisch te komen trainen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. als u niet onder behandeling bent, maken wij eerst een afspraak voor u met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek worden de doelen besproken en kan u worden getest op conditie, kracht, lenigheid en stabiliteit. 

Naast MTT bieden wij ook het Core Power Program aan. Core Power is een uniek ongecompliceerd en gevarieerd trainingsprogramma dat kracht, conditie en coördinatie verwerkt in één effectieve workout. Het helpt je een sterker lichaam te ontwikkelen met de buik- en onderrugspieren als stabiele basis, de “core”. Je bouwt spierkracht en uithoudingsvermogen op, maar ook je stabiliteit en coördinatie gaan vooruit. Dit vertaalt zich naar betere sportprestaties en minder klachten en blessures. Daarnaast merk je dat je lichaamshouding verbetert. Je staat letterlijk steviger in je schoenen en dat straal je ook uit! 

Look better, feel better, perform better!

De therapeuten van Provitaal Fysiotherapie Meeden staan voor u klaar! 

Bel (0598) 613172 of check onze site www.provitaal.nl voor meer informatie en schrijf je in voor een gratis proefles.