Chronische vermoeidheid, nooit meer!

Provitaal-fysiotherapie-meeden-trainingstherapieën-energiecontrol
Provitaal-fysiotherapie-meeden-trainingstherapieën-energie-control

ENERGY CONTROL EN SPORTTESTEN

Vermoeidheidsklachten door bijvoorbeeld een burn-out, COPD, fibromyalgie, diabetes type 2, hartklachten of ten gevolge van een operatie? Doe dan de Energy Control methode bij Provitaal Fysiotherapie Meeden. Energy Control® is een speciaal doelgroep trainings- en therapieprogramma voor de behandeling van mensen met langdurige ernstige vermoeidheid. Van cliënten die daadwerkelijk met de Energy Control methode aan de slag gaan voelt meer dan 95% zich binnen 6 weken al fitter.

HESRTEL UW ENERGIENIVEAU
Mensen die door diverse oorzaken aan het eind van hun latijn zijn, kunnen bij Provitaal Fysiotherapie terecht om middels een gepersonaliseerd trainings- en therapieprogramma hun energieniveau te herstellen. Na een periode van intensieve begeleiding kunnen deelnemers na 6 weken al een positieve toename van het energieniveau ervaren en kunnen deelnemers binnen één jaar hersteld zijn. Energy Control® biedt u unieke programma’s met als effect een beter herstel, balans en stimulatie van uw energiehuishouding. Bewegen helpt, mits u accepteert dat uw aanvangsbelastbaarheid laag is en dat voldoende rust minstens zo belangrijk is. Voorkomen is beter dan genezen… Energy Control® doet het allebei!

INDIVIDUEEL TRAININGSPROGRAMMA
De Energy Control® methode onderscheidt zich door het toepassen van het meetapparaat, de Control®. Dit apparaat meet het omslagpunt bij lichamelijke inspanning. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een zeer nauwkeurig individueel toegesneden trainingsprogramma opstellen. Bij Energy Control wordt er in een cyclus van 6 weken, 3 keer per week 2 uren getraind. Naast de verbetering van de conditie is er ruime aandacht voor ademhalingscontrole en ontspanning. Waar nodig kunt u een beroep doen op mental coaching, psycholoog of ondersteuning in de voeding door onze orthomoleculair therapeute.

DOELGROEPEN
De Energie Control® methode passen wij toe in speciale trainingsprogramma’s voor de onderstaande doelgroepen:
• Herstel na kanker
• Herstel bij hartklachten
• Diabetes type II
• COPD
• Obesitas
• Sportbegeleiding
• Re-integratie

INSPANNINGSMETING VAN DE ENERGY CONTROL METHODE
Aan de hand van een inspanningsmetingen kunnen wij perfect inschatten welke trainingszone de patiënt of cliënt zou moeten gaan trainen voor een optimaal resultaat in zijn of haar training.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten? Bel ons gerust en wij zullen al uw vragen beantwoorden.
0598-613172