Bedrijfsfitness en re-integratie

Voor bedrijfsfitness kunt u ook terecht bij Provitaal Fysiotherapie. In het kader van preventief en curatief gezondheidsbeleid ondersteunen wij bedrijven bij het propageren van een gezonde en verantwoorde leefstijl. Naast dat deze vorm van fitness een groot financieel voordeel met zich mee brengt, draagt aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, een win-win situatie!

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness!!

Goed nieuws! Provitaal is aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat u voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van uw werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op bijvoorbeeld Core Power. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of u in aanmerking komt voor korting via uw werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!

 

Provitaal-fysiotherapie-meeden-trainingstherapieën-sporttesten-en-energie-control
sporten bij Provitaal Fysiotherapie Meeden- Banner Bedrijfsfitness Nederland (fitness)

Re-integratie bevorderen

Heeft u medewerkers die moeten re-integreren na een burn-out of chronische vermoeidheid? Dan is ons Energy Control® programma een goede investering. Met dit programma hebben wij de afgelopen jaren al zeer goede resultaten geboekt. Investering in deze methode zal leiden tot besparing in de kosten van verzuim aangezien het bijdraagt aan een sneller herstel. Indien u geïnteresseerd bent, dan kunnen er in overleg met uw bedrijfsarts of Arbo-arts afspraken worden gemaakt ten aanzien van mogelijke wensen, zoals versnelde instroom, evaluatie en verslaglegging.

Zie voor de trainingsmogelijkheden en groepen onder Trainingstijden oefenzaal.

Wilt u een afspraak maken voor een trainingstherapie?